MÜSİAD'tan Rektör Savaşan'a ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz günlerde Sakarya Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fatih Savaşan'a "Hayırlı Olsun" ziyareti gerçekleştirdi.

MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun, "Üniversite-Sanayi iş birliğinin bütün üretim alanlarına yaygınlaştırılması gerektiği ve birçok alanda ortak çalışmalar yapılabileceğini söyledi.

Coşkun, ülkemizin maddi ve manevi gelişimine destek olmak için üyelerimizle durmadan çalışmaktayız.

Coşkun, konuşmasının devamında ülkemizin maddi ve manevi gelişimine destek olmak için üyeleriyle durmadan çalıştıklarını ifade etti. Bu noktada üniversitelerin konumunu gelişimimiz ve kalkınmamız için önemlidir diyerek, Sakarya Üniversitemizle birçok ortak projeler gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bunlardan en önemlisi Genç MÜSİAD'ımızın hayata geçirdiği Genç Ticaret Köprüsü bu projeyle istihdama ve ihracata katkımız günden günü gelişmekte inşallah bunun meyvesini önümüzdeki birkaç yıl içinde alacağımıza inanıyoruz. Ayrıca geçtiğimiz günlerde yüz günlük planda yer alan BMC'nin Karasu'ya yapacağı yatırımın ilimize önemli bir yatırım olacağını söyleyerek, memnuniyetini dile getirdi. Samimi ve sıcak karşılamalarından dolayı SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan'a teşekkür etti.

Savaşan, Ülkemizin sürdürülebilir gelişmesi ve büyümesi için üniversite-sanayi iş birliği önemlidir.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Savaşan, "Üniversite-sanayi iş birliği önemli bir temel taş olarak önümüzde durmaktadır. Ülkemizin sürdürülebilir gelişmesi ve büyümesi için üniversite-sanayi iş birliğini daha da güçlendireceğiz. Üniversite olarak bizler de çalışmalarımızla başta ilimiz olmak üzere ülkemizin gelişimine katkı sunma gayreti göstereceğiz. İlimize sunabileceğimiz katma değerin hangi alanlarda ve nasıl olabileceğini tüm Sivil Toplum Kuruluşlarıyla istişare ederek, en iyi hizmeti yapmaya çalışacağız." Dedi.

15 Ağu 2018 - 10:06 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.