MÜSİAD Sakarya'dan ekonomi konferansı

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Bloomberg HT Yorumcusu Prof. Dr. Burak Arzova'nın konuşmacı olacağı "Dünya'daki ve Türkiye'deki Ekonomik Gelişmeler ve Beklentiler" konulu bir konferans gerçekleştirecek.

Son günlerde yaşanan ekonomik belirsizliğin nedenleri ve sonuçlarının konuşulacağı iş camiası için ise son derece önemli olan konferans MÜSİAD Sakarya Şubesinde 14 Eylül 2018 Cuma akşamı saat:19.00'da başlayacak. Programa Sakarya'daki Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarının yanı sıra MÜSİAD üyeleri ve iş dünyasının katılması bekleniyor.

Prof. Dr. Burak Arzova Kimdir?

S.Burak Arzova, İstanbul 1970 doğumludur. Orta ve Lise Öğrenimine Saint-Benoit Fransız Lisesinde tamamlayan Arzova,1994 Marmara İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Mezunudur. 1994 Yılında Sosyal Bilimler MYO da göreve başlamış, 1996 yılında Yüksek Lisansını tamamlamış, 2000 Yılında da Doktor unvanını almıştır. 2002 yılında Yardımcı Doçentliğe yükseltilen Arzova, 2004 yılında girdiği Doçentlik Sınavı'nda başarılı olarak Doçent ünvanı almış ve 2009 yılında ise olarak Marmara Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü, Muhasebe – Finansman Ana Bilim Dalı'na profesör olarak atanmıştır. Fakültesi'nde İthalat İhracat Finans ve Gümrük Seminerleri ve çeşitli muhasebe dersleri yanında, Yeditepe Üniversitesi İİBF'de Fransızca olarak çeşitli dersler vermektedir. Gümrük, İthalat – İhracat İşlemleri ve İşleyişine ilişkin başta İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği ve GAP -GIDEM olmak üzere, İstanbul ve ülkemizin çeşitli şehirlerinde 100 den fazla seminer ve eğitim vermiş ve halen vermektedir. ARZOVA, SMMM ünvanıyla ticaret ve ceza mahkemelerinde bilirkişi olarak da görev yapmakta, değişik türden işletmelere yönetim danışmanlığı, proje geliştirme ve özellikli konularda bilimsel görüş sunma hizmetlerini vermektedir. 7 Ulusal Kitabı, 3 Uluslararası Kitapta ve 3 Ekonomi Raporunda bölüm yazarlığı yapmış olup çok sayıda bilimsel makale sahibidir. Ağustos 2011 yılından bu yana Bloomberg HT Televizyonunda Ekonomi Yorumculuğu yapmakta olup, MÜSİAD Ekonomi Danışma Kurulu Üyesidir. Fransızca ve İngilizceyi bilen Arzova, evli ve üç çocuk babasıdır.

13 Eyl 2018 - 10:59 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.