Muhteşem bir eğitim, muhteşem şovlar

Emorfo Değişim’in Akademi Royal Eğitim Kurumları işbirliği ile gerçekleştirdiği güzellik sektörüne yönelik eğitimi, sosyal sorumluluğun yanında muhteşem şov ve eğlencelerle oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

HEM EĞİTİM ALDILAR HEM EĞLENDİLER

Güzellik salonları, kuaförler ve estetisyenlere yönelik “Bilgi Paylaştıkça Güzeldir’ lansmanı Atabey Patisserie’de yapıldı. Yaklaşık 200 dolayında davetlinin katıldığı programa ünlü kuaför Hakan Yılmaz’ın gelin topuzlarının yanında, plastik makyaj ile zombi şov yapan Tayfun Aksu, damga vurdu. Canlı müzik ile keyifli başlayan programda, davetliler hem eğitim aldı, hem eğlendi.

ALANLARINDA UZMAN

Program alanlarında uzman Micropigmentasyon Eğitmeni Yıldız Şahin’in Micropigmentasyon tedavi, kalıcı makyaj ve estetisyenlik eğitimi ile başladı. Bilgi çağındayız ve en büyük gücün ‘eğitim’ olduğuna inandıklarını söyleyen Yıldız’dan sonra Ebru Şimşek, estetisyenlik alanında doğru ürün kullanımını uygulamalı olarak anlattı. Medikal Estetisyen Dr.Mehmet Yavaş, medikal işlemlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

GELİN TOPUZLARI-MAKE UP

Programa ünlü kuaför Hakan Yılmaz, muhteşem gelin topuzları ile sahne şovu yaptı. Sahnede canlı performans gösteren Hakan Yılmaz, birbirinden güzel gelin topuzları ile programa katılan kuaförlerin nefeslerini kesti. Yılmaz sahnedeyken kuaförler pür dikkat Yılmaz’ın topuz yapışını izledi. Özlem Kurt tarafından yapılan Make-Up (ışıltılı makyaj) ise salonu dolduran davetliler tarafından büyük beğeni aldı.

GELİR KANSERDER’E BAĞIŞLANDI

Programda sürpriz çekilişlerde gerçekleşti. Çekilişte 3 şanslı davetliye Salkom Kozmatik sahibi Ekrem Genç tarafından biner lira değerindeki cilt bakım setleri hediye edildi. Çekilişin geliri ise programa katılan KANSERDER Başkanı Nihal Akar’a teslim edildi. Akar, programı düzenleyen Yıldız Şahin ve Ebru Şimşek’e sosyal sorumluluk adına gerçekleştirdikleri çekiliş için teşekkür etti.

ULUSLAR ARASI KALICI MAKYAJ KONGRESİ

Akademi Royal’i temsilen programa katılan Aslıhan Çoban, 14-17 Ekim tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşecek olan Uluslar arası Akdeniz Kalıcı Makyaj Kongresi ve Yarışması’na tüm meslektaşlarını davet etti. Antalya’daki programa İtalya’dan, Hollanda’dan, Vietnam’dan, İngiltere’den, Yunanistan’dan , Hırvatistas’dan alanında en iyi 11 yabancı uzmanın geleceğini kaydeden Çoban, “Uzmanlarımız kaş tasarımı, saç similasyonu, dövme- silme, meme ucu işlemleri, yara izi işlemleri üzerine uygulamalı eğitim verecekler” dedi.

SALONU ZOMBİLER BASTI!

Programın sonunda ise salona giren zombiler davetlileri önce korkuttu, sonra eğlendirdi. Plastik makyaj uzmanı Tayfun Aksu tarafından saatlerce üzerinde çalışılan mankenler, korku filminden çıkmış gibi gerçekleriyle birebir bir görüntü sergiledi. Programa katılan davetliler zombiler ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Program mesleğinde 30. Yılını dolduran Suna 88 Kuaför Salonu’nun sahibi Suna Çokşen için düzenlenen sürpriz kutlamanın ardından, emeği geçenlere verilen teşekkür plaketlerinin sunumu ile sona erdi.

21 Haz 2018 - 11:45 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.