Muhtarlardan Kızılay’a tam destek

Erenler İlçe Muhtarlar Derneği Erenler Kızılay temsilciliğine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Kızılay’ın her daim destekçisi olacaklarını belirttiler.

Kurban bağışı hakkında bilgi aktardı

Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman beraberinde Erenler Mahalle Muhtarı Basri Üçcan ve Tabakhane Mahalle Muhtarı Erol Şahin ile birlikte Erenler Kızılay Temsilcisi Ahmet Özgedik’i Erenler Kızılay binasında ziyaret ettiler. Ziyarette Erenler Kızılay temsilciliğini gezdirerek yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Özgedik Kızılay’ın başlatmış olduğu Kurban Bağışı kampanyası ile ilgili de bilgiler aktardı.

“33 muhtarlığımız ile birlikte yanınızdayız”

Ahmet Özgedik’i yeni görevinde tebrik ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman “ Erenler Kızılay temsilciliğine Erenler Mahalle muhtarımız ve Tabakhane mahalle muhtarımız ile hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ahmet Kardeşimize yeni görevinde başarılar dileyerek Erenler Kızılay temsilciliğinin hayırlı vesile olmasını temenni ediyorum. Her daim 33 muhtarlığımız ile birlikte Erenler Kızılay’ının yanında olacak desteğimizi esirgemeyeceğiz” dedi.

“Hayırlı işlere imza atacağız”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özgedik “ Öncelikle Muhtarlar Derneği Başkanımız Şaban Süleyman’a ve şahsında tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlar Derneğimizin ve muhtarlarımızın her daim yanımızda olacaklarından şüphemiz yok. Muhtarlar derneğimiz ile Kurban bağışları ile ilgili de bilgi vererek istişarede bulunduk inşallah hep birlikte güzel hayırlı işlere ön ayak olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz “ dedi.

30 Tem 2018 - 13:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.