MMG'den SATSO'ya ziyaret

Mimar ve Mühendisler Grubu Sakarya Şubesi; yeni seçilen Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün Altuğ ve yönetimini ziyaret etti.

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Sakarya Şubesi; yeni seçilen Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ve yönetimini ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ilk sözü alan MMG Sakarya Şubesi Başkanı Naci İris; "Ticaret ve Sanayi Odamız şehrimizin en güzide kuruluşlarından. Şehir için yapılacak her ne varsa SATSO'nun önderliğinde yapılabileceğini gayet iyi biliyoruz. Bu gerek odanın teşekkülünden gerek seçilen başkanımızın şahsiyetinden kaynaklanıyor. Bir dönem SATSO'nun önderlik ettiği 'Otomotiv Şehri Sakarya' projesinde halen yapılacak aktiviteler varsa SATSO'nun önderliğinde tüm gücümüzle enerjimizle varız"dedi. SATSO Başkanı Akgün Altuğ kendisine ve odasına MMG tarafından gösterilen teveccühten oldukça memnun olduğunu ve şehirdeki STK'lar aynı noktaya aynı tempoyla vurduklarında mutlaka hayırlı, güzel sonuçlar alınacağını düşündüklerini ve bu kapsamda gerek MMG gerek diğer STK'larla 'Tek Yürek Tek Kuvvet' olmak için çaba sarf edeceklerini beyan etti.

Ardından söz alan MMG Sakarya Şubesi 5. Dönem Başkanı Erol Demiralay ise MMG'nin siyaset üstü ve teknik içerikli bir yapı olduğunu bu kapsamda her türlü faaliyete candan destek vereceklerini ifade etti. MMG Sakarya ŞubesiKurucu Başkanı İdris Başer ise SATSO'nun nitelikli bir seçim dönemi geçirdiğini bu kapsamda şehrin bu seçimi hissettiğini ve hayırlı sonuçlar doğurmasını Allah'tan niyaz ettiklerini ifade etti. Etik Kurulu Üyesi Adnan Borazancıoğlu ise MMG'nin kurulduğu günden bu yana şehirde siyaset üstü teknik bir ses olduğunu önceki dönemlerde de çeşitli oda ve STK'larla ortak faaliyet çabalarına değindi.

Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Taşkın ise hali hazırda gençlerden müteşekkil üniversiteli MMG Grubu'ndan kendisinin sorumlu olduğunu ve yapılacak faaliyetlerde gençlerden gerekli desteği sağlayabileceğimizi ifade etti. Ziyaret karşılıklı iyi niyet ifadeleri ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

17 May 2018 - 13:40 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.