Miniklerin okuma sevinci

Şehrimizin eğitimde başarılı okullarından Camili Osmanbey İlkokulu 1-F sınıfı öğrencileri okuma yazma öğrenmenin mutluluğunu aileleriyle paylaştılar.

'Artık Okuyoruz' konulu okuma bayramı etkinliğinde Sınıf Öğretmeni Fatih Akar'ın öğrencileri hazırladıkları birbirinden güzel gösterilerle ailelerine büyük gurur yaşattılar.

Okul Müdürü Zerrin Kemiksizoğlu programın açılışında yaptığı konuşmada; "Eğitim öğretim yılı başında bir harf bile bilmiyorken, yılsonunun yaklaştığı bugünlerde minik öğrencilerimizin kitap okuduklarını görmek biz öğretmenlere büyük bir mutluluk kaynağı oluyor. Çocuklarımızın bu başarısından velilerimiz de gurur duyuyorlar" dedi.

Okuma yazma öğrenmenin mutluluğuyla ailelerine ve öğretmenlerine başarılı bir gösteri sunan minik öğrenciler, kendilerini izleyen davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

16 May 2018 - 11:19 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.