Milli Sporculardan Çelikel’e ziyaret

Milli Sporcular, Dünya ve Avrupa Şampiyonası öncesinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret etti.

Elazığ Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu'nda düzenlenen Türkiye Büyükler - Gençler - Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonasına Sakarya’lı sporcular damga vurdu.

Şampiyonada 5 birincilik ve 2 üçüncülük madalyası alan Kick Boksçular , Antrenörleri Seydi Gökpınar, Serkan Yılmazer, İbrahim Şen ve İL Temsilcisi Hayri Ad ile birlikte, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel; “ Kick Boks Milli Takımına seçilerek İlimizi ve Ülkemizi, Dünya ve Avrupa Şampiyonasında temsil edecek olan sporcularımızı tebrik ediyorum. Kick Boks branşında İl Genelinde başarı grafiğinin arttırılmasında pay sahibi olan İl Temsilciliğimize ve Antrenörlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. “ dedi.

Elazığ’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasının ardından Milli Takıma seçilen İlham Berk Şimşek , Sude Özbek, Afra Adıyaman ve Esra Yalın Eylül ayında İtalya’da düzenlenecek olan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonasında Milli forma ile ülkemizi temsil edecekler.

Beyza Fatma Özçakar, Fatih Erman ve Taylan Ayverdi’de Ekim Ayında Slovenya’da düzenlenecek olan Büyükler Avrupa Kick Boks Şampiyonasında ringe çıkacaklar. Beyza Fatma Özçakar ayrıca Kasım ayında Slovakya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasında Full Contact sitilinde ringe çıkacak.

Elazığ’daki Türkiye Şampiyonasında Milli Takıma Seçilen Sporcuların Dereceleri

Beyza Fatmaz Özçakar (Büyükler FC-LK 70 Kg.) Şampiyon (Etimesgut Bld. Spor)

Fatih Erman (Büyükler KL 84 kg.) üçüncü (Sportif Spor Kulübü)

Taylan Ayverdi (Büyükler K1 81 Kg.) üçüncü (Yılmazer Fight Akademi )

İlham Berk Şimşek (Gençler LC 74 kg.) şampiyon (Şen Samuray S.K.)

Sude Özbek (Gençler PF 70 kg.) şampiyon (Arifiye Atılganspor)

Afra Adıyaman (Gençler LC 50 kg.) şampiyon (Yılmazer Fight Akademi)

Esra Yalan (Gençler LC 65 kg.) şampiyon (Yılmazer Fight Akademi)

06 Ağu 2018 - 12:23 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.