Milletvekili Yavuz, Adapazarı AK Parti'de

AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz Adapazarı İlçe Teşkilatını ziyaret etti

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, kurucusu olduğu Adapazarı İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İlçe binasında İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları tarafından karşılanan Milletvekili Yavuz partililer ile sohbet ederek yeni yönetimleri tebrik etti.

Ziyaret te konuşan Başkan Ak, ziyaretinden dolayı şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum, Vekilimizin “Kendisinin ilimize ve ilçemize verdiği katkılar ortada. Ben kendisinden çok şey öğrendim. Genel merkez SKM Başkanlığı görevinden dolayı gurur duyuyorum. Kendisine tekrar hayırlı olsun diyorum. Biz her zaman vekilimiz kurucu başkanımızın yanındayız” dedi.

‘BİZLERİN BORCU VAR’

Ardından konuşan Yavuz ise,

“Adapazarı teşkilatına her zaman geliyorum ama bu sefer özelikle tebrik için geldim, sizleri ziyaret ederek tebrik etmek istedim. İşin doğrusu bende Adapazarı ilce teşkilatından çok şey öğrendim en güzel günlerim burada geçti . Bizler Bu partiye çok şey borçluyuz, hepimiz Ak Parti için dolayısı ile ülkemiz için geleceğimiz için çok çalışmalıyız Bizler Bir yerlere gelsek de gelmesek de bizim bu partiye ve Cumhurbaşkanımız reisimiz Recep Tayyip Erdoğan ’a borcumuz var.

Böyle bir liderimiz olmasaydı halen IMF’nin kapısında olacaktık, yerli üretimlere başlamış olmayacaktık, terör daha da artmış olacaktı. Allah kendisine uzun, hayırlı ömür versin” ifadelerini kullandı. Yavuz son olarak Adapazarı teşkilatını ailesi olarak gördüğünü belirterek, “Allah bu muhteşemliğinizi birlik ve beraberliğinizi bozmasın” diye konuştu.

14 Oca 2018 - 16:38 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.