MHP’liler Yenikent’de bir arada…

Sakarya MHP Milletvekili Adayları, İl ve İlçe Yönetimi ile birlikte Yenikent Mahallesi’nde halk ile bir araya geldiler

Sakarya MHP Milletvekili Adayları seçim çalışmalarına, gece gündüz aralıksız devam ediyorlar.

MHP Sakarya İl başkanı Levent Bülbül, Adapazarı İlçe Başkanı İsmail Küçük, Milletvekili Adayları nın tüm programlarına, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılıyorlar.

Bu bağlamda, Adapazarı İlçe, Yenikent Mahallesi’nde Sakarya Valilik yanında bulunan, Yenikent Park Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelen MHP Milletvekili adayları ve mahalle halkı toplantı yaptılar. Yenikent Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Fikri Işık’ın organizasyonunda gerçekleşen ziyarette, MHP Milletvekili Adayları kendilerini anlatarak, parti programları hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

MHP Milletvekili adayları ve Teşkilat Başkanları, toplantı sonrasında Yenikent sakinlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler.

18 Nis 2015 - 12:49 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.