MHP Sakarya Kadınlar Ankara yolcusu

MHP Sakarya Kadın Kolları Ankara’da düzenlenecek olan; Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Genişletilmiş İstişare Toplantısına hazır olduklarını belirtiler.

MHP Sakarya Kadın Kollarının açıklamasına göre;

"Sayın Genel Başkanımızın talimatlarıyla 21-23 Eylül tarihlerinde Ankara’da düzenleyeceğimiz; Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Genişletilmiş İstişare Toplantısı için hazırız.

Kadın Kollarımız olarak; Liderimizin çizdiği yol üzere, 2019 Yerel Seçimleri ve 2023 Genel Seçimleri için Stratejik Hedeflerimiz, Kurumsal Yönetim Kılavuzumuz, Siyasal İletişim Kitapçığımız, Çocuk, Kadın ve Aile Üzerine kitabımız ile toplamda 6 yayınımız hazır.

Kadınlarımız hazır, MHP hazır. Allah Zorlukları kolay eylesin biz kocaman bir Aileyiz biz Türkiyeyiz. Varlığımız Türk Varlığına Armağan Olsun Ne Mutlu Türk'üm Diyene." ifadelerini kullandılar.

18 Eyl 2018 - 17:11 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.