MHP İl Başkanı Akar'dan bayram mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, "Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olan bayram günleri yardımlaşma ve dayanışmanın da simgesidir" dedi

MHP İl Başkanı Akar, her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bir dönemde Kurban Bayramı'nı karşılamanın heyecanı ve sevinci içerisinde olduklarını ifade etti.

Türkiye'nin siyasi ve ekonomik saldırılar karşısında devlet ve milletçe kenetlendiğini, mücadelenin de kararlı biçimde devam ettiğini söyleyen Akar,

"15 Temmuz'da olduğu gibi, savaşın yeni cephesi olan ekonomik yaptırımlar, aziz Türk milletinin birlik ve beraberlik şuuru karşısında şüphesiz yine sonuçsuz kalacaktır. Bu sebeple de Kurban Bayramı'nın, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine bir kez daha vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum" diye konuştu.

KUTLAMA

Akar şöyle devam etti:

"Hudutlarımızı bekleyen Mehmetçikler ile görev başındaki tüm kahramanlarımız başta olmak üzere, Türk-İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı yürekten tebrik ediyorum. Hac farizası için kutsal topraklarda bulunan kardeşlerimizin ibadetlerinin kabulünü, bayram tatili nedeniyle yollara düşen vatandaşlarımızın kazasız belasız sevdiklerine kavuşmalarını temenni ediyorum. Yüce Allah kurbanlarımızı ve dualarımızı kabul etsin"

BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, bayramlaşma programını da açıkladı. Ülkücüler, MHP Sakarya İl Teşkilatı'nda bayramın 2. günü bayramlaşacak. Akar, "Kurban Bayramı'nın 2. günü saat 15.00'te başlayacak bayramlaşma programımıza tüm dava arkadaşlarımızı ve Sakaryalı hemşerilerimizi davet ediyorum" dedi.

20 Ağu 2018 - 17:26 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.