MHP Adayı Kaba'dan bire bir temaslar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili Adayı Mehmet Emin Kaba, seçim çalışmalarında son rötuşları yapıyor.

Sakarya'da iş dünyasının tanınan ve sevilen ismi Kaba, seçim arifesinde rotayı aile dostlarına çevirdi. Kuriş, Sezer ve Akgün şirketlerine ziyarette bulunan Kaba, dostlarından Cumhur İttifakı ve MHP'ye destek istedi.

Kaba, ziyaretleriyle ilgili sosyal medya sayfasından "Aile olarak çok eski dostluklarımız olan Kuriş ailesinin sevdiğim bireylerinden değerli kardeşim Bilal Kuriş'i, dostlarım Adem Sezer ve Ramazan Sezer'i ve eski dostum rahmetli Veli Akgün'ün oğlu Süleyman Akgün'ü ziyaret ettik. Çalışanlarına da Cumhur İttifakı'nı önemini anlatma fırsatı bulduk. İlgi ve destekleri nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi. ,

MHP Adayı Kaba, Tarihi Uzunçarşı esnafını da ziyaret ederek destek istedi.

23 Haz 2018 - 16:21 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.