Mezarlıklar bayrama hazırlanıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından şehir genelinde bulunan mezarlıklarda bayram hazırlıkları devam ediyor.

Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Aydın Sarı, “Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini rahat bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için temizlik ve bakım çalışmaları yapıyoruz. Ekiplerimiz mezarlıklarda fidan dikimi, ot temizliği ve onarım işlemlerini gerçekleştiriyor. Şehir genelinde bulunan 440 mezarlığımızı bayrama hazır hale getireceğiz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimize hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

12 Haz 2018 - 15:05 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.