Meteorolojiden uyarı üzerine uyarı!...

İstanbul’da sabah saatlerinde başlayan ve hayatı felç eden sağanak yağmurun akşam saatlerine doğru Sakarya’da beklendiği açıklaması yapıldı.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Marmara Bölgesi’nde özellikle de kuzey bölgelerinde aşırı yağmur ve sel beklentisine karşı 2-3 gündür uyarı üzerine uyarı yapıyordu.

İstanbul’da bu sabah saatlerinde meydana gelen sağanak ve gök gürültülü yağmur hayatı adeta felç etti. Metro seferleri yapılamadı, deniz yolu ulaşımı aksadı. Birçok insan işine gidemedi. Çoğu yerlerde ise araçlar sele sürüklendi. Özellikle Beşiktaş ‘ta etkili olan sağanak yağmurun bir çok maddi hasara neden olduğu ifade edildi.

Sakarya’da İstanbul benzeri sağanak yağmur beklentisi

Diğer yandan Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü yetkilileri Sakarya’daki yetkili birimleri sürekli uyararak, önlem alınmasını istediler.

Sakarya’da da İstanbul Benzeri bir sel felaketinin yaşanabileceğini dile getiren yetkililerin uyarıları, Sakarya Büyükşehir İtfaiyesi ve SASKİ ekiplerini de alarm durumuna getirdi. Ardı ardına toplantı yapan yetkililer olası önlemde alınacak tedbirleri konuştular.

Akşam saatlerinde bekleniyor

Sakarya ve bölgesinde akşam saatlerinde etkili olmasının beklendiği sağanak ve gök gürültülü yağışın hayatı olumsuz etkileyeceği ifade edilirken, vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

Sakarya’da hava durumu

18 Tem 2017 - 16:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.