Meteoroloji’den Sakarya uyarısı…!

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Sakarya ve bölgesinde bu gece yarısından itibaren beklenen ve hızı saatte 60 ile 100 km. bulacak fırtınaya karşı uyarıda bulundu.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü bazı uyarıda bulunduğu iller arasına Sakarya’yı da ekledi. Kuzeybatı istikametinden gelmesi beklenen etkili rüzgarın Sakarya’yı da etkisi altına alacağı ifade edildi.

Bu gece yarısından itibaren başlaması beklenen fırtınanın hızının, saatte 80 ile 100 km bulması bekleniyor. Oldukça şiddetli olması beklenen fırtınanın 18 Ocak 2018 Perşembe günü de etkisini artırarak devam edeceği tahmin ediliyor.

Uyarı yaptılar

Meteoroloji yetkilileri ayrıca, fırtınanın şiddeti nedeniyle, oluşabilecek aksamalar nedeni ile yetkililerin önlem almasını istedi.

Ayrıca soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler olacağını dile getiren yetkililer, bu önemli uyarının dikkate alınması uyarısında bulundular.

Sakarya'da 5 günlük hava durumu

17 Oca 2018 - 17:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.