Mengen; "İstikrar ve Güçlü Yönetim Mümkün Kılınmalı"

Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı ve Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Akparti Sakarya Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer ile Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesini ziyaret etti.

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube Başkanı Murat Mengen, ülkenin ham demokrasiden tam demokrasiye geçmesi için ter akıttıklarını belirterek, mücadelemizi bu minvalde sürdürüyoruz. Vesayetin izlerinin tamamen silinmesi noktasında gayret gösteriyoruz. Dünyanın hemen hemen her yerinde bir sorun var ve bu sorunların çözüleceği bir diriliş noktası bekleniyor. Türkiye bu anlamda sevgi ve sempati beslenen bir yurda dönüşmüş durumdadır.

Bugün önümüzde Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi gibi önemli bir konu var. Bizi ziyarete gelen siyasilere ‘Biz bir kez daha eski Türkiye’ye dönmek istemiyoruz diyoruz. Geçmişte yaşanan tüm sıkıntıları dile getirerek bunların bir kez daha yaşanmaması gerektiğini söylüyoruz. İşte bunun için ‘Eğitim-Bir-Sen ailesi 16 Nisan’da neye ‘evet’ dediyse, 24 Haziran’da da onun için ‘evet’ diyecek, buna hiçbir şüphe yok’ diyoruz. 24 Haziran’da istikrar ve güçlü yönetim mümkün kılınmalı’ diyoruz. Cumhurbaşkanının yetkilendirilip, Meclis’in karar alamayacak bir noktada kalması istikrarsızlığı doğurur diyoruz ” ifadelerini kullandı.

Milletvekili adayı milli sporcu Kenan Sofuoğlu, senelerdir yurtdışında yarışlara katıldığını ve eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında dağlar kadar fark olduğunu söyledi.

Sofuoğlu; Dünyadaki mazlumların sahip çıkan, onlara destek olan bir liderimiz var. Böyle bir lider ile çalışmak benim için onur verici olacaktır. Hiçbir zaman milletvekilliğinde gözü olan birisi olmadım. Devlet başkanımız bize bir görev vermiş, o görevin gerektirdiği şekilde çalışmanın çabasındaki birisiyim. Önümüzde zorlu bir seçim var. Türkiye'nin kaderini değiştirecek bir seçim. Allah'ın izniyle alnımızın akıyla çıkarsak daha güçlü olacağız. Amacımız kendimizi güçlendirmek değil, bir derdim var o da Cumhurbaşkanımızı daha güçlü yapabilmek. Onun için çalışıyor, onun için koşturuyorum. İnşallah onu Meclis'te güçlü kılmak için elimizden gelen çabayı vereceğiz. Güçlü bir cumhurbaşkanı, güçlü bir meclis ve güçlü bir hükümet ülkemize ivme kazandıracaktır. Eğitimle ve gençlerle ilgili çalışmaların içerisinde yer alarak ülkemize ve milletimize hizmet etmek istiyorum dedi.

21 Haz 2018 - 10:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.