Memur Sen’in ağır topları Sakarya’ya geliyor

“Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika” sloganı ile yola çıkan Memur Sen Sendikası Genel Başkan Yardımcıları, , her gün farklı ilde gerçekleştirdiği toplantı kapsamında Sakarya’ya geliyor.

Türkiye’nin en büyük sendikalarından olan Memur Sen 1 Milyon üyenin derdine düştü. Bu anlamda Memur Sen Sendikası Genel Başkan Yardımcıları Sakarya’ya geliyor.

“Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika” Sloganı ile yola çıkan Memur Sen 7 Ekim 2015’de Malatya’da başlattığı çalışmaları tüm illerde gerçekleştireceğini duyurdu.

Bu bağlamda 10 Ekim 2015 Cumartesi günü Sakarya’ya gelecek olan Memur Sen Genel Başkan Yardımcıları Saat:19.00 da Adapazarı Belediyesi Orhan Gazi Kültür Merkezi’nde olacaklar.

Programa katılımın büyük olması için yoğun çalışma yapan Memur Sen Sakarya İl Temsilcisi Ahmet Öksüzali ve ekip arkadaşları büyük efor sarf ediyor.

09 Eki 2015 - 10:35 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.