MEM'de geleneksel bayramlaşma

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yıllardır aksatmadan devam ettirdiği geleneksel personel bayramlaşma programı, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'un öncülüğünde yapıldı.

Ramazan Bayramı sonrası ilk mesai gününde düzenlenen bayramlaşma programında İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş milli eğitim personelinin bayramını tebrik etti.

İlimizdeki görevinde iki buçuk ayını tamamlayan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, birlikte görev yaptığı personelle yakından ilgilenerek, kendilerinin ve ailelerinin bayramlarını kutladı.

İtimadın Abideleştiği Huzur Coğrafyası Sakarya'daki ilk bayramını ailesiyle birlikte ilimizde geçiren İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş bayram mesajında; "Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif'i uğurlamanın hüznünü yaşarken hamdolsun, millet olarak sevgiyle ve muhabbetle kucaklaştığımız Ramazan Bayramı'na ulaştık ve bayram günlerimizi huzur içinde geçirdik. Bu mübarek günlerde şehitlerimizi rahmetle anarken, Minnet ve şükran duygularımızın ifadesi olarak şehit ailelerini, gazilerimizi, anne-babalarımızı, aile büyüklerimizi, kimsesiz yaşlılarımızı, engelli vatandaşlarımızı, öksüz ve yetim evlatlarımızı ziyaret ederek onların gönüllerini kazandık. Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve tüm eğitim camiamızın geçmiş Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimi sunuyorum." dedi.

18 Haz 2018 - 13:49 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.