Marmara Bölgesi TOBB’da buluştu

Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı’nın katılım sağladığı Marmara Bölge Toplantısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında, TOBB İkiz Kuleler’de yapıldı.

Toplantıya katılan bölge oda/borsa başkanlarına, TOBB’un çalışmaları ve Türkiye ekonomisine ilişkin sunumlar yapıldı.

STB Başkanı Adem Sarı yapılan toplantı ile ilgili olarak; “Ülkemizin içinde bulunduğu şartlarda ekonomi dünyasına yön veren TOBB gibi büyük bir çatı kuruluşun sektör temsilcileri ile bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları vermesi son derece gurur verici. Yaşanan sıkıntılara rağmen iş dünyası azimle üretmeye devam edecektir. Finansal zorlukları milletimizle birlik beraberlik içinde aşacağız. Çünkü Vatan siyaset üstü bir kavramdır.” dedi.

Üretim ve ihracata ağırlık verilmesi gerektiğinin önemini vurgulayan Sarı; “İş dünyası olarak, gerekli önlemlerin uygulanmasıyla, ekonomimizin yeniden dengelenerek sürdürülebilir büyüme sürecine süratle döneceğine inancının tam olduğunu ifade etti.

Toplantının ardından Sakarya Ticaret Borsası Heyeti TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na Adapazarı’nın üretim potansiyelini anlatarak yöresel ürünler hediye etti. Hisarcıklıoğlu heyetin mutluluk tablosunu ise çok anlamlı buldu.

15 Ağu 2018 - 16:14 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.