Macera Park’ta uçak tasarlayacaklar

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme ve Macera Park örnek bir atölye çalışmasında aileleri ve çocukları buluşturacak. Model Uçak Yapımı Atölyesi 15 Temmuz Pazar günü saat 14.00’da Macera Park’ta gerçekleştirilecek.

Hem eğlenecekler hem öğrenecekler

Düzenlenecek olan etkinlik ile ilgili konuşan Macera Park Sorumlusu Yılmaz Kalk, “Velilerin ve çocukların birlikte kaliteli vakit geçirmeleri için atölye etkinliği düzenleyeceğiz. Hem velilerimiz hem de çocuklarımız tasarladığımız aktivite ile birlikte model uçak tasarımı yapacaklar. 15 Temmuz Pazar günü yapılacak olan etkinliğimize tüm velileri ve çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.

13 Tem 2018 - 11:27 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.