Liseliler bu atölyede buluşacak

Büyükşehir Belediyesi Genç Atölye’de kayıtlar 23 Haziran Cuma günü son buluyor. Liseli gençler 6 hafta boyunca 10 farklı branşta eğitimler görecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Genç Atölye’de kayıtlar 23 Haziran Cuma günü son bulacak. Konuyla ilgili açıklamlarda bulunan Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, “Faydalı bir yaz dönemi geçirme imkanı sunacak Genç Atölye’ye tüm öğrenci kardeşlerimizi bekliyoruz” dedi.

6 hafta 10 farklı branş

Genç Atölyedeki derslerin içerikleri hakkında bilgi veren Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, “Atölye’de gençler 6 hafta boyunca 10 farklı branşta alanında uzaman eğitmenlerden eğitimler alacak. Genç Edebiyat Atölyesi, 6 hafta boyunca 6 farklı edebiyatçıyı gençlerle buluşturacak. Genç Tarih Atölyesi’nde kursiyerler Doç. Dr. Haşim Şahin koordinatörlüğünde Osmanlı’nın izinde adım adım 6 şehri işleyecek. Sakaryalı gezginler ise Genç Gezgin atölyesinde uzman liderler eşliğinde 6 hafta boyunca 6 farklı parkuru keşfetmenin ayrıcalığını doyasıya yaşayacaklar. Ayrıca gençler yazar Selim Gündüzalp ile Genç İstikbal Atölyesinde hayatın içinden ve geleceğe dair sohbetlerle buluşacaklar. Geleneksel Sanatlar Atölyesinde ise katılımcılar Hat, Tezhip, Minyatür, Çini, Ebru, Kaligrafi, Çamur Şekillendirme sanatının tüm inceliklerini öğrenecek” diye konuştu.

Faydalı bir yaz dönemi

Açıklamalarına devam eden Kama, “Kitap Tahlili Atölyesi’nde gençlerimiz Şair-Yazar Ercan Yılmaz ile 6 hafta boyunca 3 farklı mekânda kitap tahlilleri yapacak. Kocaeli Şehir Tiyatroları sanatçılarından Ozan Şahin ve ekibi Doğaçlama Atölyesinde kursiyerlerle doğaçlama tiyatro çalışmaları gerçekleştirecek. Fikir ve Proje Geliştirme Atölyesinde gençler proje uzmnaları ile eğitim süresince farklı fikirler ve projeler üzerine çalışmalar gerçekleştirecekler. Yrd. Doç. Dr. Ahmet Canan Karakaş, etkili iletişim ve liderliğe dair ders içerikleriğiyle katılımcılarla buluşacak. Son olarak Film Okumaları Atölyesinde gençler 6 farklı yönetmen-senarist ve film eleştirmeni 6 film ve 6 konu işlenecek. Faydalı bir yaz dönemi gerçirme imkanı sunacak Genç Atölye’ye tüm öğrenci kardeşlerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

18 Haz 2017 - 15:33 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.