Lig öncesi son hazırlık turnuvasında

Sezon öncesi hazırlıklarına devam eden Adatıp Büyükşehir Basketbol, bu yıl 18’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası’na katılacak.

19-22 Eylül tarihlerinde Bursa’da TOFAŞ Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan turnuvaya Adatıp Büyükşehir’in yanı sıra ev sahibi ekip olan TOFAŞ, Gaziantep Basketbol, Türk Telekom ve Pınar Karşıyaka ile Yunanistan ekibi Promitheas Patras katılacak.

İlk maç 20 Eylül Perşembe

A ve B olarak iki gruba ayrılan turnuvada Adatıp Büyükşehir, B grubunda Pınar Karşıyaka ve Gaziantep Basketbol ile turnuva finaline çıkmak için mücadele edecek. İlk maçını 20 Eylül Perşembe günü saat 16.30’da Karşıyaka ile oynayacak olan Adatıp Büyükşehir, ikinci maçında Gaziantep Basketbol ile 21 Eylül Cuma günü yine saat 16.30’da karşılaşacak.

Final karşılaşmaları ise 22 Eylül Cumartesi günü oynanacak. Basketbolseverlerin ücretsiz olarak takip edebileceği turnuva ayrıca Tivibu Spor'dan canlı olarak yayınlanacak. Bu yıl 18’incisi gerçekleştirilecek olan Uluslararası turnuva geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden eski milli basketbolcu Cevat Soydaş'ın anısına düzenleniyor.

19 Eyl 2018 - 12:45 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.