Kurtuluş'tan teşekkür mesajı

AK Parti Adapazarı İlçe Başkan Vekili Metin Kurtuluş 24 Haziran seçimlerinin ardından teşekkür mesajı yayınladı.

İlçe Başkan Vekili Kurtuluş, seçimlerle birlikte artık yeni bir sisteme geçildiğini ifade ederek, 'Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni sistemde devlet başkanı olmasının sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Halkımız 24 Haziran seçimlerinde bir kez daha partisine sahip çıkmış ve 'Vakit Türkiye vakti' diyerek gerekeni yapmıştır. Yüksek bir katılım ile sandıklara giden halkımız dünyaya bir demokrasi dersi vermiştir." dedi.

TEŞEKKÜR

Kurtuluş, "İlçe Teşkilatımız olarak bizler Yerel seçimler öncesinde eksiklerimizi gidererek kendimizi daha diri tutarak hazırlıklarımızı yapacağız. AK Partide bir seçim bittiği zaman ertesi gün yeni seçimin hazırlıklarının başladığının bilinci ve şuuru içerisindeyiz. Bu doğrultuda seçim kararı alınır alınmaz sahaya inen ilçe Başkanlığımız ve yönetimlerimize, meclis üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, mahalle başkanlarımıza ve yönetimlerine, sandık kurulu üyelerimize, müşahitlerimize, okul, kat bina sorumlularımıza Tüm Vatandaşlarımıza Yaptıkları çalışmalardan verdikleri desteklerden ve güvenden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçim sonuçlarının ülkemiz, milletimiz, devletimiz, şehrimiz ve İslam Alemi adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

27 Haz 2018 - 15:04 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.