Kurtuluş'tan adaylık konuşmasına davet

CHP Adapazarı İlçe Kongresi’ne adaylığını koyacak olan Fatma Kurtuluş, adaylık açıklamasını yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde çeşitli görevlerde yer alanve Adapazarı İlçe Kongresi’ne adaylığını koyacak olanFatma Kurtuluş, adaylık açıklamasını yaptı.

Kurtuluş: “Cumhuriyet Halk Partisi’nde yıllarca çeşitli kademelerde görev yapmış ve partime elimden geldiğince hizmet vermiş biriyim. Son olarak 2014 yılında Adapazarı Belediye Başkan adayı olarak partime hizmet etme şerefine erişmiş, seçim kampanyası boyunca partimizin başarısı için mücadele ettim. Bu görevimden sona aktif siyasetin içinde olmasam da çeşitli vesilelerle her zaman partimin bir üyesi olma bilinci ve sorumluluğu ile hareket ederek çalışmalara katılmış ve üzerime düşen görevi layığı ile yapmaya gayret etmiştim.” İfadesini kullandı.

Partinin gerçek sahibi tabanı ve delegeleridir

Bilindiği üzere partimiz bir kongre süreci yaşamaktadır. Bu süreç delege seçimlerinin ardından ilçe ve ardından il kongresi ile devam edecektir. Kongre sürecimiz vesilesi ile ilgili arkadaşlarımla ve partili dostlarımla yaptığım istişarelerin ardından Adapazarı İlçe Kongresinde aday olma kararı almış bulunuyorum. Adaylık başvurumu 12 Kasım Pazar günü saat 15.00’te Cumhuriyet Halk Partisi Adapazarı İlçe Başkanlığına vereceğim dilekçe ile resmen ilan edeceğim. Bu kararı almamda tabanımızdan aldığım yoğun isteğin en büyük neden olduğunun bilinmesini isterim. Zira partimizde tabanın ve delegelerimizin en büyük güce sahip olduğuna ve bu partinin gerçek sahibinin onlar olduğuna canı gönülden inanmaktayım.

CHP kaybeden olmaz

Parti içi demokrasinin her zaman en önemli ilke olduğu CHP’de kongreler bir güçlenme ve birliktelik vesilesidir. CHP’nin bu kongre sürecinden güçlenerek çıkacağına ilişkin inancım tamdır. CHP’de görevler parti delegeleri tarafından verilir ve alınır. Bu açıdan tabanın partinin gerçek sahibi olduğunu gösteren kongrelerimizde kaybeden olmaz ama kazanan CHP olur. Bu duygularla CHP’nin kongre sürecinin hayırlı olmasını diliyor, Pazar günü yapacağım adaylık açıklamama tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.

11 Kas 2017 - 09:10 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.