Kürek yarışlarında Sakarya TOHM Rüzgarı

Sakarya Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi’nde (TOHM) yetişerek Milli Takıma yükselen kürekçilerimiz, Uluslararası Arenada rakip tanımıyor.

Slovenya’da gerçekleştirilen Uluslararası Kürek Yarışlarından Başarıyla ayrılan Milli Sporcular , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

16-17 Haziran 2018 tarihlerinde Slovenya’nın Bled şehrinde bu yıl 63.sü yapılan Uluslararası Bled Kürek Yarışları’na 18 Ülkeden 63 farklı kulüp ve Milli Takımlardan toplam 443 sporcu katıldı. Aralarında Sakarya TOHM’da yetişen Milli Sporcularımızdan Mervenur Uslu Hafif Kilo, Ümit Kadınlar Kategorisinde birinci, Alihan Sungurlu, U.Kerem Kanıbelli ve Bilal Karademir’den oluşan Ümir Erkekler 4 Tek takımı birinci, Emre Kubilay ve Oğuz Barış Ertürk’ten oluşan Genç erkek ekibi ise ikinci oldu.

Kürek Milli Takım Antrenörü Tarık Saytan, Kürek İl Temsilcisi Vargün Duman ve Milli Sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret ederek, kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

Milli Sporcuların ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu belirten İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakarya Gençlik Merkezi Spor Kulübümüzde spor hayatına başlayan ve ardından Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) projesi kapsamında kürek çekerek, Milli Takıma yükselen sporcularımızın Uluslararası Arenada Ülkemizi başarıyla temsil etmesi bizleri sevindiriyor. Kürek branşında elde edilen başarıların artarak devam edeceğine inanıyorum. Uluslararası Şampiyonalarda İlimizi ve Ülkemizi temsil edecek olan sporcularımıza güveniyor, başarılar diliyorum “ şeklinde konuştu.

TOHM Projesi Sporcularımızdan Alihan Sungurlu, Utku Kerem Kanı Belli ve Enes Yenipazarlı Olimpik Team kadrosunda yer aldılar.

Çalışmalarına TOHM’da devam eden Milli Kürekçilerimizden Alihan Sungurlu, Utku Kerem Kanı Belli , Mervenur Uslu ve Bilal Karademir 25-29 Temmuz 2018 tarihleri arasında Polonya’da düzenlenecek olan U23 Dünya Şampiyonası’na katılacak. Yine TOHM sporcularından Barış Ertürk ve Emre Kubilay Oğuz 06-18 Ekim 2018 Tarihleri arasında Arjantin’de gerçekleştirilecek olan Yaz Gençlik Olimpiyatlarda madalya arayacaklar.

22 Haz 2018 - 14:55 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.