"Kurbanlarımızı Mülk’ün Sahibi’ne sunmak"

Özsoy; “Kurban cömertliktir. Kurban dayanışmadır, yoksulların sevindirilmesidir. En önemlisi de kurban, Allah’a, kardeşlerimize, kardeşliğe ve dayanışmaya yakınlaşmaktır” dedi.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Sakarya İl Müdürü Arif Özsoy yaptığı kurban Bayramı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Bayram günleri, incinen gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu günler olması bakımından toplumsal barış için çok önemlidir. Bu günler, toplumun tüm kesim ve katmanları arasındaki bağları güçlendirerek, gelecek için bizlere umut kaynağı olan, milli ve manevi değerlerimizin daha yoğun yaşandığı günlerdir. Bayramın kazandıracağı manevi anlayışla sosyal dayanışma duygularımızı zirveye ulaştırıp, yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım eli uzatıp, sevinçleri olduğu kadar acıları ve sıkıntıları paylaşıp, aydınlık bir geleceğe birlikte yürüyeceğiz.

Bu bayramda nasıl ki annelerimizi, babalarımızı, eşimizi, dostumuzu unutmayacak, onların yanında olacak isek, aynı şekilde kahraman gazilerimizi, bayrama buruk giren şehitlerimizin yadigarları, ailelerini, çocuklarını yetimlerimizi de unutmayacak, onların yanında olacağız. İnanıyorum ki, birlik ve beraberlik içinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı, bütün milletimizin yüreğine daha çok ferahlık ve daha çok huzur verecek, toplumsal dayanışmamızı ve kardeşlik duygularımızı güçlendirecektir.

Kurbanlarımızı Mülk’ün Sahibi’ne sunarken, Bayramın Milletimize, Sakaryalı hemşerilerimize, sınırlarımızın ötesindeki her bir kardeşimize de refah, felah, kurtuluş nasip etmesini gönülden niyaz ediyorum.

Bu duygularla, mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor, bu güzel günlerin coşkusunu ailelerinizle, sevdiklerinizle birlikte doyasıya yaşamanız temennisiyle, bayramın İslam alemiyle birlikte tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum.

20 Ağu 2018 - 11:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.