Kültürel değerler tanıtıldı

SAÜ Vakıf Okulları 5.sınıf öğrencileri Sosyal Bilgiler dersinde "Bölge Bölge Türkiye" temasını işlediler.

Tema etkinliği olarak da ülkemizin değişik bölgelerinde yer alan illerimizin özelliklerini, kültürel değerlerini öğrendiler.Kültürel değerlerimizin başlıcalarından yemeklerimizi,yöre yöre tatlarımızı tanıdılar.Eğitim Liderleri Sn.Uğur Kulakönderliğinde enfes ve leziz tatlardan oluşan bir sergi ile projelerini sergilediler.

Türk kültürünün,damak lezzetinin,yemeklerinin tanıtıldığı sergide öğrencilerimiz getirdikleri yemeklerin hem tadına baktılar hem de başta arkadaşlarına ve de öğretmenlerine ikrâm ettiler.Program dahilinde tanıttıkları yörenin tarihi ve turistik güzelliklerini, yöresel oyunlarını, müziklerini, yemeklerini ve ünlü Türk büyüklerini de ikrâmı almaya gelen arkadaşlarına tanıtmayı ihmâl etmediler. Ülkemizi anlatan böylesine güzel bir program hazırladıkları için Sosyal Bilgiler eğitim lideri Sn.Uğur Kulak'a ve desteklerini bizlerden esirgemeyen velilerimize teşekkür ederiz.

09 Oca 2018 - 13:32 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.