Kredi Yurtlar Kurumu’nda en güzel bayramı

Kredi ve Yurtlar Kurumu Sakarya İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda rahmet ve bereket ayı Ramazan'ın bitmesiyle öğrencilerin barındığı nöbetçi yurtlarda bayram heyecanı yaşandı.

Arifiye'de bulunan Muhammed Fatih Safitürk Yurdu Camisinde bayram namazını kılan yerli ve yabancı öğrenciler bayram namazının ardından yurt personelleri ve yurt müdürleriyle bayramlaştı.

Hep birlikte bayram kahvaltısı yapan öğrencilerin ailelerinden uzakta bayram geçirmelerinin hüznünü azaltmak için bayramın aile sıcaklığında geçmesi amacıyla çeşitli organizasyonlar düzenlendi. Serdivan İlçesinde bulunan Arif Nihat Asya Kız Yurdunda bayram coşkusu yurt müdürü ve personellerinin öğrenciler ile yaptığı bayram kahvaltısı ile devam etti. Yurtlarda bayram boyunca öğrencilere ücretsiz çay ikramı olacağı bildirildi.

Bayramı ailesinden kilometrelerce uzakta geçiren yabancı öğrenciler "Allah Türk Devletinden razı olsun. Yurtlarımızda Ramazan ayı boyunca bize gurbette olmanın ailelerimizde uzakta olmanın eksikliğini hiç göstermediler. Sakarya Halkı bizi evlerinde ağırladı. Sakarya halkı bize evladı muamelesi yaptı. Kardeşlik ve dostluk ayı olan Ramazanı ikinci ailemiz olan KYK 'da geçirmekten dolayı çok mutlu olduk. Bayram günü geldiğinde en güzel kahvaltı bizler için hazırlandı yurt idarecilerimiz ve personeller bizleri ailesi kabul etti bizimle kahvaltı yaptı. Bayram bayram gibi geçti. " dedi.

17 Haz 2018 - 17:21 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.