Köse: Sakarya için çok önemli bir atama

Özel Konak Hastanesi Sakarya Başhekimi Op. Dr. Kamil Köse, Sakarya’ya yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Özel Konak Hastanesi Sakarya Başhekimi Op. Dr. Kamil Köse, İdari Direktör Bahadır Gündüz ve Kurumsal Pazarlama ve İletişim Müdürü Yelda Özbek ile birlikte, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Pervin Töre’yi makamında ziyaret etti. Töre ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Köse ve Gündüz’e teşekkürlerini iletti.

GÖREVE HAZIRIZ

Töre’ye görevinin hayırlı olmasını dileyen Op. Dr. Kamil Köse, “Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kendisinin Sakarya’da eğitim alanında önemli hizmetlerinin dokunacağına inanıyorum. Sakaryamız için son derece önemli bir atama olduğu kanaatindeyim. Eğitim alanında üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

09 Mar 2017 - 11:55 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.