Konuşması, alkışlarla kesildi

AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında milletvekili adayları ile yaptığı gezilerde yaptığı duygusal konuşma alkışlarla kesildi.

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi nedeni ile geceli gündüzlü çalışma içinde olan AK Parti Erenler Teşkilatı milletvekilleri ile saha çalışmasında.

AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz yapılan çalışmalar kapsamında dün geceyi Erenler Tabakhane Mahallesi’nde halk buluşması ile yapılan toplantıda geçirdi.

AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ ve yönetim kurulu üyeleri ile Tabakhane Mahallesi’nde yapılan çalışmada başkan Erdoğan Yılmaz’ın konuşması alkışlarla kesildi.

Sürecin çok önemli olduğunu ve bu seçimin Türkiye için, Sakarya için büyük önem arz ettiğini dile getiren AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz;

“Sözlerime öncelikle, 24 Haziran seçimlerini Yüce Allah, tüm İslam Alemine, Ülkemize ve Sakarya’mıza hayırlı eylesin. Allah Ülkeye en fazla katkı sağlayan, ülke için, halkı için çalışanlara oy vermeyi nasip etsin. Her dönem seçimlerin önemine vurgu yaptık, yapıyoruz, ancak ve lakin, 24 Haziran her şeyin üzerinde bir seçim. Tüm Dünya özellikle de İslam ülkelerinin gözü bu seçimin sonucunda. Allah birliği ve beraberliği ile Dünyaya nam salmış ülkemize hayırlı gelecekler nasip etsin” diyerek yaptığı duygusal ve milli bir çıkışla tüm mahalleli seçmenin beğenisini kazandı.

Yılmaz’ın konuşması alkışlarla kesilerek, toplantı sonrasında kendisine yaptığı yürekli konuşma için teşekkür edildi.

Tabakhane mah. Mahalle halkı ile çiğdem atabek belgin başkan. Burçak hoca. Seçimin önemini anlattık.

21 Haz 2018 - 12:37 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.