Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi’ni Başbakan açacak

SASKİ tarafından şehre kazandırılan ve Karadeniz’e önemli bir koruma daha getirecek olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi ve kanalizasyon hattının açılışı 4 Haziran Pazartesi günü canlı yayın bağlantısı ile Başbakan Binali Yıldırım tarafından gerçekleştirilec

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Karadeniz’i korumaya yönelik önemli projelerden birisi olarak 50 milyonluk yatırımla inşa edilen Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi ve 121 kilometrelik kanalizasyon hattı, 4 Haziran Pazartesi saat 12.00’da Ankara ATO Cogresium’da düzenlenecek ‘Sıfır Atık Temalı Çevre Projeleri Açılış Töreni’ kapsamında açılacak. Yatırımın açılışını canlı yayın bağlantısı ile Başbakan Binali Yıldırım gerçekleştirecek. Tören ile Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi ve kanalizasyon hattının yanı sıra toplam bedeli yaklaşık 2,5 milyar lira olan 101 adet çevre yatırımının açılışı yapılacak. Mardin Kızıltepe, Samsun Yakakent, Van Erciş ve Kahramanmaraş’a da canlı yayın bağlantıları olacak.

02 Haz 2018 - 15:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.