Kobaş Yüzme'de üst kulvara terfi

Kobaş Yüzme Kulübü'nde eğitimlerini tamamlayan 140 sporcu, gerçekleşen Ödül Töreni" ile belgesini alarak,  bir üst kulvara terfi etti.

Kobaş Yüzme'de 140 sporcu daha bir üst kulvara terfi etti

Sakarya'nın önde gelen kulüplerinden Kobaş Yüzme Kulübü'nde deneyimli 10 antrenöründen 2 aylık Orta Kulvar Yüzücü eğitimini tamamlayan ve 4 aylık Serbest Stil ve Sırt Üstü olarak eğitimini tamamlayan toplam 140 Sporcu, düzenlenen "3. Ödül Töreni" ile belgesini alarak, bir üst kulvara terfi etti.

Orhangazi Kültür Merkezi'nde velilerin katılımıyla gerçekleşen törenle bir üst kademeye geçen sporcular; alacakları yeni eğitimle 2 ay sonra tekrar sınava girip bir üst kademe belgesini alacak.

Sakarya'yı Türkiye genelinde temsil edecek şekilde eğitiyoruz

Törende bir konuşma yapan Kobaş Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Meydan Kobaş; her sporcusunun en üst düzeyde başarılı olacak şekilde eğittiklerine inandıklarını ifade ederek; "Azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz. Bizde Kobaş Yüzme Kulübü olarak, sporcularımızı olimpiyatlarda yarışarak, Sakarya'yı Türkiye genelinde temsil edecek şekilde eğitim veriyoruz. Çocuklarımızı spordan koparmamalıyız. Onları Ahlakla, sevgi ile saygı ile büyüterek, spora teşvik etmeliyiz" dedi.

19 Ara 2017 - 14:39 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.