Kobal, taburcu oldu

Kalbine stent takılan Nihat Kobal tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Türkiye Kasaplar Besiciler Et ve Et Ürünleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Kasaplar Odası Başkanı Nihat Kobal Kalbindeki rahatsızlıktan dolayı Ankara da bir hastaneye yatırılmıştı.

Tedavi görerek, kalbine stent takılan Nihat Kobal, hastaneden taburcu edildi. Sakaryalı birçok kişinin ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kobal’a ayrıca, Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı’da hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay’ın da sürekli görüşerek takip ettiği Kobal’ın hastanedeki işlemlerin tamamlanmasının ardından, Sakarya’ya dönerek evinde bir müddet istirahat etmesi bekleniyor.

Nihat Kobal'ın önceki haberi için TIKLAYINIZ

05 Şub 2016 - 11:18 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.