Kim demiş Hastanede 23 Nisan kutlanmaz diye...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, SAÜEAH Kadın Doğum ve Çocuk Merkezi’nde coşkuyla kutlandı.

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SAÜEAH) Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Merkezi Acil Servisine başvuran yüzlerce çocuk ile hastanede yatan çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutladı.

Hastane yönetimi ve çalışanları tarafından Doğumevi acil servisi Türk bayrakları ve balonlarla süslendi. Acil servise başvuran çocuklara bayrak ve balon hediye eden doktor ve sağlık çalışanları miniklerin bayramını kutladı. Merkezde yatan çocuk hastalarda unutulmadı. Yataklı servislerde süslenerek 23 Nisan coşkusu çeşitli etkinliklerle kutlandı.

23 Nis 2017 - 17:33 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.