Kim bu belediye başkanı?

Sakarya’da 3 dönem kuralı gereği üç belediye başkanı yeniden aday olamayacak. Bu nedenle başka belediyeden aday gösterilmek isteyen başkan olduğu konuşuluyor.

Sakarya siyaseti ile yapılan hizmetlerle belediyecilikte renkli iller arasında yer alıyor.

Üç dönem kuralı gereği Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’nin kesinlikle aynı belediyeden aday gösterilmeyecekleri biliniyor.

Ancak Sakarya siyasi kulislerinde bir belediye başkanının, başka bir ilçe belediye başkanı olması ile ilgili Ankara’da ve Sakarya’da ciddi temas halinde olduğu konuşuluyor.

Belediye Başkanın üç dönem yani 15 yıldır sürdürdüğü görevinde nasıl bir başarı elde etmiş ki, başka bir belediyeden belediye başkanı olma isteği var? Sakarya’da herkesin dilinde olan bu belediye başkanı, yapamadığı hizmetlerin ve hakkını veremediği koltuğun bedelini nasıl ödemesi gerektiğini düşünmesi yerine, başka bir yerden aday olmak istemesi manidar” diyerek aday olmayı düşünen belediye başkanını kınadıklarını dile getiriyorlar.

18 Tem 2018 - 22:44 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.