Keserle, bıçakla birbirlerine girdiler: 6 yaralı!

Akyazı ilçesinde düğünde başlayan hastanede devam eden kavgada toplam 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Akyazı Devlet Hastanesi yakınlarında gerçekleşen düğünde iki aile üyeleri arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan tartışmada iki gruptan birer kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralanan iki kişinin aynı hastaneye götürülmesi üzerine, yakınları da hastaneye geldi. Hastanenin acil servisinde karşılaşan iki aile üyeleri arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Hastane acil polikliniğinde meydana gelen kavgada birçok hasta panik içerisinde hastaneden kaçtı. Keser ve bıçakların konuştuğu kavgada sırtından bıçaklanan Mustafa G. ve karnından bıçaklanan Mustafa Ö. Akyazı Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelerin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kafalarından yaralanan Necmi K. ile Muhammet G. ise Akyazı Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelerinin ardından Toyata İlk Yardım Hastanesine sevk edildi. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ve polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

08 Kas 2015 - 15:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.