Kendi adını taşıyan okulu ziyaret etti

Sakarya eski Valisi, Adana Valisi Mustafa Büyük, Kendi adını taşıyan Adapazarı Vali Mustafa Büyük Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti.

Yaklaşık 2.5 yıla yakın Sakarya Valiliği görevinde bulunduktan sonra adana Valiliği'ne atanan Sakarya Valisi Mustafa Büyük Sakarya'ya geldi.12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 53 tesis açılışı için ilimize gelen Vali Mustafa Büyük, kendi adını taşıyan okulu ziyaret etti.12. Cumhurbaşkanı Kent Meydanı'nda da halka hitaben yaptığı konuşmada;"Helikopterden indikten sonra , önünden geçtiğim İmam Hatip Okulu, mimarisi ve görünümü ile çok güzel olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ederim" diyerek övgüyle bahsettiği Adapazarı Vali Mustafa Büyük Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi için önemli bir gündü.Adana'dan proğrama katılmak için ilimize gelen, Vali Mustafa Büyük, fırsatını bulduğu anda, kendi adını taşıyan Adapazarı Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne geldi.Müdür Yakup Kalaycı ve Diyanet Sen Sakarya Şube Başkanı Ali Güzeldal tarafından karşılanan Vali Büyük'ün, daha sonra da okul öğrencileri tarafından etrafı sarıldı. Sevgi gösterisinde bulunan okul öğrencileri, Vali Büyük'ü görünce heyecanlandılar.Büyük, yaptığı ziyarette, adını taşıyan okulun güzel bir eser olduğunu dile getirerek;"Çok mutluyum, onurluyum, Sakarya'da çok güzel günlerimiz geçti. Bende herzaman Sakarya'nın ayrı bir yeri olacaktır. Bu okulda ismimizin taşınır olması beni ayrıca mutlu etmiştir. Tüm emeği geçenlere vesile olanlara teşekkür ediyorum" dedi.Okul Müdürü Yakup Kalaycı' da;"Bugün okulumuza adı verilen Sayın Mustafa Büyük bizleri ziyarete geldiler. Öğrencilerimizle sohbet edip tavsiyelerde bulundular. Valimizin bu ziyareti bizleri ve öğrencilerimizi son derece memnun etmiş duygulandırmıştır. Kendilerine minnet borçluyuz" dedi.

11 Nis 2015 - 22:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.