Kazan'dan son veda ziyaretleri

Bu hafta sonu yapılacak seçimlerle görevini bir başka meslektaşına devredecek olan Baro Başkanı Av. Zafer Kazan son veda ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Veda ziyaretleri kapsamında Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Çolak, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Erol Demir, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ertuğrul Kocacık, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hüsnü Gürpınar, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Şefika Büyükakten ve Türk Kadınlar Birliği Başkanı Tevhide Yağan’ı ziyaret eden Başkan Kazan, görev yaptığı süre boyunca gerek STK’lar gerek meslek odaları ile sürekli iletişim içinde olduklarını ifade etti.

BU DİYALOG ORTAMI DEVAM ETMELİ

Bu diyaloğun şehrimiz için önemine dikkat çeken Başkan Kazan: “Her durumda, her şartta şehrimiz için ülkemiz için ‘neler yapabiliriz’ düşüncesi ile ortak paydada ki kurum, kuruluşlar, meslek odaları ve STK’lar ile birlikte hareket ettik, sıkıntılara çözüm bulmaya çalıştık, önerilerimizi sunduk.

Gerek meslektaşlarımız gerek vatandaşlarımız için pek çok projeye imza attık. Şimdi bu onurlu görevi bir başka meslektaşıma devretmeye hazırlanırken, bu güzel diyalog ortamının yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile devam etmesi temennisi ile veda ediyorum. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum ve baro başkanı olarak devam etmesem dahi bu şehrin bir bireyi, hukukçusu olarak her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum. ” diyerek başarılar diledi.

18 Eki 2018 - 15:32 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.