Kazan'dan SATSO'ya veda ziyareti

Sakarya Baro Başkanı Avukat Zafer Kazan veda ziyaretleri kapsamında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ’u makamında ziyaret etti.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akgün Altuğ, “Sakarya Barosu ile kurumsal iletişim çerçevesinde kısa da olsa verimli bir dönem geçirdiğimize inanıyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gerek şahsınız gerekse kurumsal anlamda işbirliğimizin devam etmesini temenni ediyorum. Şahıslar ya da makamlar değil yapılan hizmetin esastır. Sizin de bu anlayışla yaptığınız çalışmaları takdirle karşılıyor bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Kazan ise “Görev süremiz boyunca adaleti, hukukun üstünlüğünü, demokrasi ve insan haklarını gözeterek hizmet etmeye gayret ettik. İlimize, çevremize doğamıza sahip çıktık. Birlikte görev yaptığımız süre içinde bizlere verdiğiniz destek, gösterdiğiniz ilgi için meslektaşlarım ve şahsım adına sizlere teşekkür ediyorum.”diye konuştu

12 Eki 2018 - 08:52 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.