“Kazanacağız”

İspiroğlu; “Son günlerde döviz üzerinden oynanan oyun ile Türkiye’yi ekonomik alanda diz çöktürme, teslim alma operasyonuna düşürme gayretindeler. Türk Milleti olarak bu oyuna asla ve asla gelmeyeceğiz” dedi.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Amerika’nın dolar kuru üzerinden Türkiye’ye yönelik başlattığı ekonomik savaşa tepki amacıyla yerli para kullanılması yönünde tüm halkı uyardı. İspiroğlu; “15 Temmuz’da ülkemize saldırıya geçen, vatandaşlarımızı tanklarla ezen, kurşuna dizen, ülkemizi iç savaş ve işgalle yüz yüze getiren güç ve kendini bilmez toplumlar bunda başarılı olamayınca Türkiye’ye ekonomik savaş başlattılar. Bu durum Papaz Brunson üzerinden Türkiye’yi ekonomik alanda diz çöktürme, teslim alma operasyonuna düşürme gayretidir. Türk Milleti olarak bu oyuna asla ve asla gelmeyeceğiz” dedi.

“Zaman Birlik Zamanı”

Döviz üzerinden oynanan ekonomik savaşın ülkemizin birliğine asla zarar veremeyeceğini belirten Başkan İspiroğlu; “Yüz yıl sonra yeni yükseliş dönemini başlatan, küresel güç olma yolunda önemli rol almaya başlayan Türkiye’yi, cezalandırmak amacıyla açılan bu ekonomik savaşın asıl amacı bölgede bir güç olan ülkemizi yeni bir çağa taşıyan, yeniden tarih yazan ve tarih değiştiren Türkiye’den ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan intikam alma çabasıdır. Ülkemiz ve Liderimiz üzerinden yapılan bu ekonomik savaş birliğimizi asla bozmayacaktır. Zaman birlik olma zamanıdır. Bir olmalıyız, birlik içinde olmalıyız” ifadelerine yer verdi.

“BİTTİLER” Dedikleri Anda Yeniden Dirilmiş Bir Millettir Türk Milleti

“Bu durum sadece Türkiye için değil tüm dünya için büyük bir tehdit sürecinin başlangıcıdır” diyen Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Tarih boyunca bu millet her türlü saldırılara direndi ve zaferle çıktı. Türkiye birçok zenginliklere sahip bir ülkedir. En zor dönemleri başarıyla aşmıştır. “BİTTİLER” dedikleri anda yeniden dirilmiş bir millettir Türk Milleti. Şunu iyi bilmeliyiz ki içerisinde bulunduğumuz durum sadece Türkiye için değil tüm dünya için büyük bir tehdit sürecinin başlangıcıdır. Bu süreçte en önemli şey topyekûn ekonomik olarak devletimizin yanında bulunup mücadele etmektir” dedi.

13 Ağu 2018 - 10:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.