Kazan ikinci döneme hazırlanıyor

Sakarya Baro Başkanı Av. Zafer Kazan, gazetecilerle buluştuğu iftar yemeğinde ikinci dönemde de aday olacağını belirtti.

Baro Başkanı Av. Zafer Kazan gazetelerin genel yayın yönetmenleri ve yazı işleri müdürleri ile Picasso Cafe-Restoran’da düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. İftara, Sakarya Gazeteciler Birliği Derneği Başkanı ve Yeni Sakarya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Aydıntepe, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Yenihaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sezai Matur ve Yazı İşleri Müdürü Şener Sak, Yenigün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nazan Güngörsün ve Yazı İşleri Müdürü Müjdat Çetin, Sakarya Halk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Safa Polat, Adapostası Gazetesinden Saim İşçi katıldı.

BASINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Günümüz şartlarında icra edilen en zor iki meslek grubu olarak basın ve hukuku gösteren Başkan, gazetecilere yaptıkları işin hukuk ve adalet kadar önemli olduğunu ifade etti. Gazeteciliğin toplum için çok önemli görevleri olduğunu belirten Başkan Kazan “Sizler olmasanız bu şehrin sorunlarını bilemeyiz, bir yerlerde bir hak ihlali olmuş ise yine sizlerin yaptığı haberlerle bilgi sahibi oluyoruz. Bu nedenle Sakarya Barosu olarak tüm basını yakından takip ediyoruz.” dedi.

TEKRAR ADAYIM

Oldukça yoğun bir çalışma temposu ile görev yaptıklarını söyleyen Başkan Kazan görev süresi içinde ısrarlı ve yüksek bir sesle hukukun üstünlüğünü ve yargının bağımsızlığını savunduklarını, mesleki alanda rekor derecede eğitimler yaptıklarını ve yine okullardan hastanelere meslektaşlarının ihtiyaç duyduğu hemen her alanda anlaşmalara imza attıklarını, büyük bir sosyal sorumluluk anlayışı ile hareket ederken yaşadığımız şehrin sorunlarına duyarsız kalmadıklarını belirterek “daha yeni başladık yapacak çok işimiz var” dedi.

Kendisine sorulan bir soru üzerine, tüm mesaisini Baroya ayırdığını ifade eden Başkan Kazan bu iki yılda gelecek adına çok sağlam temeller attıklarını ve bu dönemde edinilen tecrübe ve kazanımları gelecek döneme aktarmak istediklerini ifade ederek “elbette tekrar adayım, önümüzdeki Ekim ayında yapılacak seçimlerde devam etmek istiyoruz, bu görevi Baroma ve meslektaşlarıma bir vazife olarak görüyorum zira çalışmalarımızı olgunlaştırmak ve Baromuzu geleceğe taşımak adına daha yapacak çok işimiz var.” dedi.

25 Haz 2016 - 12:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.