Kaza kurbanları gözyaşlarıyla uğurlandı

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde, trafik kazasında ölen 3 kişinin cenazeleri toprağa verildi.

Özel bir lisede eğitim gören 17 yaşındaki Hümanur Soykan ile Buse Sarem Gümüş'ün yakınları ve sınıf arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Akyazı'da dün, kamyonla çarpışan otomobilin sürücüsü İbrahim Özarslan, yanındaki, özel bir lisede eğitim gören Hümanur Soykan ile Buse Sarem Gümüş yaşamını yitirdi.

Hümanur Soykan Kuzuluk Mahallesi'nde, Buse Sarem Gümüş Alaağaç Mahallesi'nde, evli ve 2 çocuk babası olan İbrahim Özarslan ise ilçe merkezinde toprağa verildi. Cenazede güçlükle ayakta duran Hümanur Soykan'ın kız kardeşi Burcu Soykan gözyaşı döktü.

Buse Sarem Gümüş'ün annesi Pınar Gümüş kızının ölümünün acısını yaşarken, yakınları tarafından teskin edilmeye çalışıldı. İki lise öğrencisinin sınıf arkadaşları da cenazede büyük hüzün yaşadı.

Kaza ile ilgili:

Kamyon ile otomobil birbirine girdi!

18 Eki 2017 - 16:42 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.