Kaynarca Okçular’a yeni içmesuyu

SASKİ tarafından Kaynarca’nın içmesuyu şebeke ağını daha sağlam ve kaliteli bir hale getirmek için gerçekleştirilen çalışmalar sürüyor. Son olarak Okçular Mahallesi’nin 30 yıllık şebekesi SASKİ ekiplerince yenilendi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından şehir genelinde gerçekleştirilen içmesuyu şebekesi yenileme çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda 60 kilometre uzaklıktan Sapanca Gölü suyunun ulaştırıldığı Kaynarca’da birçok mahallede çalışmalar yaptıklarını belirten SASKİ İlçe İşletmeler Dairesi Başkanı Bayram Koncuk,

“Son dönemde Ortaköy, Turnalı, İşaret, Taşoluk, Sabırlı, Kızılcaali, İmamlar, Uzunalan, Karaçalı, Cebek, Birlik ve Büyükyanık Mahallelerinde şebekeleri ve önemli bir kısımda da abone bağlantılarını yeniledik. Eskiyen ve deforme olmuş hatları devreden çıkardık. Kaynarca’nın içmesuyu şebeke ağını sağlam ve kaliteli bir hale getiriyoruz. Yenileme çalışmalarımıza Okçular Mahallesi’ni de ekledik. 30 yıllık geçmişe sahip olan, günümüzde vatandaşlarımızın arazilerinde bulunan ve sık sık yaşanan arızalar nedeniyle sorunların yaşandığı 1 kilometrelik içmesuyu şebekesini yeniledik. Bölgedeki sıkıntıları çözüme kavuşturduk. Yeni hatla birlikte musluklardan çok daha kaliteli bir akıyor. Şebeke yenileme çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

26 Ağu 2018 - 16:21 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.