Kayıtların ilk gününde 3 bin 500 başvuru

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nde 18 Haziran Pazartesi günü başlayan yaz kursu kayıtlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

7-14 yaş arası öğrencilere eğitim sunacak kurslara ilk gün 3 bin 500 öğrenci başvuru yaptı. Gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Bu ilgi karşısında çok mutlu oluyoruz. Çalışma heyecanımız, azmimiz daha da artıyor. Hamdolsun bu ilgi yaptığımız çalışmaların değerini de ortaya koyuyor. Ailelerimize gösterdikleri teveccüh dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum” dedi.

3 bin 500 başvuru

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, “Kurs başvurularımızın başladığı ilk günde 3 bin 500 öğrencimiz kayıt yaptırdı. Bu yoğun ilgi karşısında çok mutlu olduk. 2 Temmuz Pazartesi günü başlayacak kurslarımız için kayıtlarımız devam ediyor. Vatandaşlarımız gerek www.sakarya.bel.tr adresinden gerekse Sosyal Gelişim Merkezlerimize bizzat gelerek kayıt işlemlerini gerçekleştirmeye devam edebilir” ifadelerini kullandı.

19 Haz 2018 - 13:01 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.