Kayıt İçin Son İki Gün

Erenler Belediyesinin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği yüzme kursları 16 Haziran Pazartesi günü başlıyor. 06-12 yaş grubunun katıldığı yüzme kurslarına 1...

Erenler Belediyesinin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği yüzme kursları 16 Haziran Pazartesi günü başlıyor.

06-12 yaş grubunun katıldığı yüzme kurslarına 150 kişi müracaat etti. 3 ay sürecek olan eğitimler, bir bayan, iki erkek yüzme hocası nezaretinde 16 Haziran Pazartesi günü saat 12:00’de Erenler Belediyesi Spor Kompleksinde başlıyor.

İki sene önce portatif yüzme havuzları ile miniklere yüzme kursları vermeye başladıklarını belirten Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk; çocukların yüzme öğrenmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacı ile portatif yüzme havuzunu yaz aylarında faaliyete geçirdiklerini söyledi.

İlk kez yüzme sporu ile tanışan minik yüzücülerimiz, dallarında başarılı olan öğretmenlerinin nezaretinde yüzme öğrenmenin keyfine varıyorlar.

Özel eğitmenler nezaretinde 3 ay süren yüzme kursları sonunda katılımcılara sertifikaları veriliyor.

Havuzlar pompa ve yüzey temizleme, arıtmalı ve vakumlu dip temizleme sistemi ile daima temiz tutuluyor.

Kayıt için son 2 gün

Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma günleri 20’şerli gruplar halinde verilecek olan bir saatlik yüzme eğitimleri sayesinde 2 adet çocuk havuzunda çocuklar yüzme öğrenecekler.

06-12 yaş arası çocuklarını kayıt yaptırmak isteyenler 13 Haziran 2014 tarihine kadar Erenler Belediyesi Spor Kompleksinden kayıtlarını yaptırabilecekler.

11 Haz 2014 - 10:04 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.