'Kariyer Günleri' Adlı Etkinlik Başladı

Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu tarafından 15’incisi düzenlenen “Kariyer Günleri” isimli etkinlik 24 Şubat Salı günü başladı.

24 - 26 Şubat tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu tarafından 15’incisi düzenlenecek olan “Kariyer Günleri” isimli etkinlik, SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde başladı.

Etkinliğinin ilk gününde, Faveo Danışmanlık Genel Müdürü Barış Gül “Sadece Bir CV’mi?”, Gittigidiyor.com Bilgi Teknolojileri firmasından Murat Yüksel “İş Hayatında Bir Gün”, Ford Otomotivden Nursel Ateş “Kariyerine Yön Ver” ve Ayaydın Miroglio Group’tan Zeynep Kaptan “Üniversiteden İş Hayatına Geçerken” konuları üzerine sunum yaptı.

İş mülakatlarında dikkat edilecek noktalara ilişkin bilgilerini aktaran Faveo Danışmanlık Genel Müdürü Barış Gül, SAÜ’lü öğrencilere hayatları boyunca araştırma becerilerini geliştirmeleri gerektiği konusunda tavsiyede bulundu.

Etkinliğin ikinci gününe ise KariyerİST kurucusu Kamil Kasacı ve Vira Stratejik Ortaklıktan Senem Kılıç konuşmacı olarak katılacak.

Etkinliğin son gününde ise Ülker Eksper Gıda Genel Müdürü Oğuzhan Güngördü ve İnsan Kaynakları Müdürü Kemal Ozan, AvivaSA İnsan Kaynakları Yöneticisi Canay Otmanbölük ve İnsan Kaynakları Uzmanı Bayram Kuyumcu iş hayatındaki tecrübelerini SAÜ’lü öğrenciler ile paylaşacak.

24 Şub 2015 - 17:57 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.