Karete Yıldızları Yarı Final'e Yüseldi

Anadolu Yıldızlar Ligi Karate müsabakalarında Erkek-Bayan takımları büyük bir başarıyla yarıfinale yükseldi.

Karate il karması 27-28 Aralık 2014 tarihlerinde Bursa ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Karate müsabakalarında ilimiz Erkek-Bayan takımları büyük başarı göstererek 3. oldu ve yarıfinale yükselme başarısı gösterdi.İl Karate antrenörü Uğur KOBAŞ,”Gruplar içinde en güçlü illerin olduğu grup, mücadele ettiğimiz gruptu. Dereceler bile birbirine çok yakın puanlar neticesinde ortaya çıktı. Sporcularımızın tümü ilini zirveye taşımak için büyük bir mücadele gösterdi. Sporcuların antrenörleri başta olmak üzere sporcularımızı tebrik ediyoruz. Amacımız Sakarya’daki yarıfinallerden sonra Kayseri yapılacak finallere katılmak” diye konuştu.

Spor Genel Müdürlüğünün geçtiğimiz yıl ülke genelinde uygulamaya başladığı “Anadolu Yıldızlar Ligi” projesi ile il karmalarından oluşan takımların müsabakalara katılarak sporcuların tecrübe ve başarı seviyelerinin artması sağlanıyor.

Müsabakalara katılan antrenörlerimiz ve sporcularımızın isimleri şu şekilde:

Antrenörler: Mustafa SOLMAZ, Memduh SAKARYA, Seçkin KÜÇÜKSELLER, Emel DRAMALI

Sporcular: Dilara ASINTAY, Bernanur ERKAN, İrem DURMAZ, Simay DURMAZ, İrem Nur ÇELİK, Hakan DİNAR, Emre KAŞIK, Hakan ŞİMŞEK, Abdulkerim BALIKÇIOĞLU, Ömer ERTÜRK, Hakan Emirhan DOĞAN

29 Ara 2014 - 10:11 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.