Karekodlu Çek Sisteminin Avantajları SATSO'da

Türkiye Bankalar Birliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Kredi Kayıt Bürosu (KKB) A.Ş.'nin çalışmalarıyla hayata geçirilen Karekodlu Çek Sistemi, Ocak 2017 tarihinden itibaren zorunlu hale geldi.

Konu hakkında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin konunun uygulamaları ve detayları hakkında bilgi sahibi olması amacıyla “Tahsilat Riski Yönetiminde Karekodlu Çek Sisteminin Yarattığı Avantajlar” ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılacak.

Karekodlu Çek Sisteminin ve Çek Kayıt Sisteminin SATSO Üyelerine anlatılması ve bu hizmetten yararlanılarak tahsilat risklerinin etkin bir şekilde yönetilmesi amacıyla gerçekleştirilecek toplantı20 Temmuz Cuma günü saat 15.00’teOda hizmet binasında gerçekleştirilecek.

Ticari hayatı yakından ilgilendiren toplantıya üyelerin yoğun katılımı beklenmektedir.

18 Tem 2018 - 17:30 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.