Karatede başarı üstüne başarı

Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı 9-12 Kasım tarihleri arasında Tekirdağ’da gerçekleştirilen Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda 6 madalya kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı 9-12 Kasım tarihleri arasında Tekirdağ Çerkezköy’de gerçekleştirilen Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda 1 Altın, 2 Gümüş, 3 Bronz olmak üzere toplamda 6 madalya kazanarak şampiyonanın en çok madalya kazanan takımı oldu.

6 madalya

Şampiyonada 60 kilogram Erkeklerde Talha İnanç tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu olurken, Bayanlar 68 kilogramda Seray Koçali ile Erkekler 84 kilogramda Gürkan Çelik şampiyonada Türkiye ikincisi oldular. Bayanlar 61 kilogramda Aleyna Sezer, Erkekler 60 kilogramda Furkan Korkmaz ve Erkekler 67 kilogramda Ercan Kaçar, Bronz madalya mücadelelerini kazanarak şampiyonadan üçüncülük ile ayrıldılar.

Sonuçlar bizi heyecanlandırıyor

Gösterdikleri başarı dolayısı ile tüm sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, “Karate takımımız başarıya doymuyor. Bu sonuçlar bizleri her zaman heyecanlandırıyor. Tekirdağ’da yapılan şampiyonada 6 madalya kazanarak, takımlar arasında en çok madalya alan takımımızı tebrik ediyorum. Gösterdikleri bu başarılar Sakarya’nın spor adına ne kadar geliştiğinin bir göstergesidir. İnşallah başarı silsilesi devam edecek” dedi.

Rekor kırabilirdik

Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Mustafa Solmaz, “Genel anlamda başarılı bir şampiyona geçirdik. Ama detaylara bakıldığında rekor kırabileceğimiz bir şampiyonaydı. 6 madalya alarak en çok madalya kazanan kulüp olduk ve Büyükşehir Belediyespor Karate Takımının Karate sporunda Türkiye’de ciddi bir konumda olduğunu belirtmemiz lazım” ifadelerini kullandı

14 Kas 2017 - 13:20 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.