Karasulu çocuklar festivalde

Karasu Belediyesinin katkılarıyla bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Şirin Çocuk festivali büyük bir çocuk katılımıyla gerçekleşti.

Karasu 32 Evler stadında oluşturulan festival alanına gelen çocuklar, dev oyun parklarında eğlendiler. Çocuk festivalini düzenleyen Gülşen Şirin, ikincisini gerçekleştirdiğimiz çocuk festivalinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Karasu Belediyesi Mehmet İspiroğlu’na ve sponsorumuz Hasan Ekşi-Kemal Ekşi ’ye teşekkür ediyorum. Herkesin eğlenmeye moral ve motivasyona ihtiyacı olduğunu ifade ederek, Çocukların çok daha fazla ihtiyacı var. Karasudaki anne ve babaların çok daha ihtiyacı var.

Festivali düzenlemekteki amacımız; aidiyet duygusunu yani yaşadığı şehirde mutlu olabilme duygusunu verebilmek. Çocukların mutlu bir şekilde tek başlarına yaşadıkları odalardaki o bilgisayar başlarındaki sanal dünyadan kurtulup sosyal hayatın ve toplum hayatının içerisine girmelerini sağlamak. Onları topluma daha fazla kazandırmak ve daha da mutlu için bu festivali düzenledik. Festival ins Allah amacına ulaşan bir festival olur. Her şey mutlu şehrin mutlu çocukları için dedi.

Mehmet Karakaş

18 Haz 2018 - 11:40 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.